Ask Question
6 September, 14:01

Four movie tickets cost $26.00. How much do seven movie tickets cost.

+1
Answers (2)
  1. 6 September, 14:27
    0
    4 = $26

    26/4 = $6.50

    1 ticket = $6.50

    6.5 x 3 = 19.50

    26+19.50 = 45.50

    7 tickets = $45.50
  2. 6 September, 15:58
    0
    If 4 tickets equals $26 then you must divide $26 by 4 to get the amount one ticket costs. You will end up with $6.50 per ticket.

    You will have to multiply $6.50 by 7

    And your answer would be $45.50
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Get an answer to your question ✅ “Four movie tickets cost $26.00. How much do seven movie tickets cost. ...” in 📙 Mathematics if there is no answer or all answers are wrong, use a search bar and try to find the answer among similar questions.
Search for Other Answers