Ask Question
16 April, 18:55

Janis and Susan went to a clearance sale at a clothing store. All blouses were selling for the same price and all skirts were selling for the

same price. Janis bought 4 blouses and 3 skirts for a total of $68. Susan bought 6 blouses and 3 skirts for a total of $84. What was the cost

of each blouse and each skirt?

A blouse: $12; skirt: $12

B blouse: $12; skirt: $8

C blouse $10; skirt $14

Dblouse: $8; skirt $12

0
Answers (1)
  1. 16 April, 20:18
    0
    Step-by-step explanation:

    Option D is the correct answer

    Because if the blouse is of 8 dollars then 4 blouses = 32 and skirt = 12 so 3 skirts = 36

    36 + 32 = 68

    Susan bought 6 blouses = 8 x 6 = 48

    3 skirts = 12 x 3 = 36

    48 + 36 = 84
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Get an answer to your question ✅ “Janis and Susan went to a clearance sale at a clothing store. All blouses were selling for the same price and all skirts were selling for ...” in 📙 Mathematics if there is no answer or all answers are wrong, use a search bar and try to find the answer among similar questions.
Search for Other Answers