Ask Question
23 January, 09:00

16,000 rolls of paper were purchased and 12,500 were sold at $1.79, what is the total ending inventory?

+3
Answers (2)
  1. 23 January, 09:31
    0
    12500*1.79=22,375 16000*1.79=28,640 Total ending inventory=28640-22,375 = 6,265
  2. 23 January, 09:45
    0
    12,500 x 1.79 to find the price but 16,000 - 12,500 to get how many were left.

    12,500 x 1.79 = $22,375 that they made from selling. 16,000 - 12,500 = 3,500 rolls left in the inventory. This question confused me so I just gave both answers.
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Get an answer to your question ✅ “16,000 rolls of paper were purchased and 12,500 were sold at $1.79, what is the total ending inventory? ...” in 📙 Mathematics if there is no answer or all answers are wrong, use a search bar and try to find the answer among similar questions.
Search for Other Answers