Ask Question
15 October, 13:29

Joan loves eating fruits. Joan paid $14.20 for apples, and $7.86 for cherries with two $20 bills. How much change did Joan receive?

+1
Answers (2)
  1. 15 October, 13:34
    0
    Joan received $17 and 94 cents ($17.94)

    $14.20 + $7.86 = $22.06 (her total)

    $20+$20 = $40 (how much she paid with)

    $40 - $22.06 = $17.94
  2. 15 October, 15:06
    0
    14.20+7.86 = 22.06

    20*2=40

    40-22.06 = 17.94 is the correct answer
Know the Answer?
Not Sure About the Answer?
Get an answer to your question ✅ “Joan loves eating fruits. Joan paid $14.20 for apples, and $7.86 for cherries with two $20 bills. How much change did Joan receive? ...” in 📙 Mathematics if there is no answer or all answers are wrong, use a search bar and try to find the answer among similar questions.
Search for Other Answers